-25%

Allpresan 4 putu-krēms saplaisājušai un sabiezējušai pēdu ādai 125ml

12.15

Īpaši piemērotas virsējo ādas sabiezējumu un saplaisājumu mazināšanai.

Allpresan 4 satur 15% Urea – spēcīgi mitrina ādu, novērš epidermas slāņa bojāšanos, pasargā no baktērijām. Urīnviela (karbamīda) palielina mitruma līmeni ādas raga slānī, vienlaicīgi nodrošinot ādai maigumu. Urīnvielai piemīt niezi mazinošs efekts un antibakteriālā iedarbība.

Patentēta BarrioExpert® tehnoloģija pasargā un stiprina ādas aizsargfunkcijas, veidojot uz ādas gaisu caurlaidīgu aizsargbarjeru.

Putas viegli klājas un uz ādas veido mitruma regulācijas, gaisa caurlaidības un aizsardzības tīklu – tas ādu nesmacē, bet ļauj veikt ādas dabiskās funkcijas, vienlaikus aizsargājot to no ārējās vides ietekmes. Āda atkal kļūst patīkami gluda un mīksta. Tā tiek aizsargāta no mitruma zuduma, virspusējām plaisām un iespiedumiem.

  • Ātri iesūcas, nav taukains;
  • Nesatur aromatizētājus, krāsvielas un konservantus;
  • Nesatur PEG emulgtoru, silikonu un parafīnu.

Ražots Vācijā.

Piegāde ar kurjeru vai uz paku skapi 1 - 3 darbdienu laikā.

Apraksts

Iedarbība: Elpojošo putu – krēma sastāvs, kas satur urīnvielu un vērtīgus lipīdus, efektīvi kopj un stiprina ādas aizsargbarjeru. Mitrina, baro, nomierina sakairinātu ādu (arī psoriāzes gadījumā). Pasargā ādu no sabiezējumu veidošanās un plaisām. Elpojošo putu – krēma sastāvs ātri iesūcas ādā, efektīvi kopj un stiprina ādas aizsargbarjeru, neietekmējot ādas dabiskās funkcijas.

ALLPRESAN® 4 putu – krēma priekšrocības:
• viegli uzklājamas un 30 sekunžu laikā pilnīgi iesūcas ādā, neatstājot taukainu slāni;
• zeķes un kompresijas zeķes var vilkt uzreiz pēc lietošanas;
• var lietot kāju pirkstu starpās;
• viegli dozējamas, divreiz ekonomiskākas par emulsijām un krēmiem, lietojot 2 reizes dienā pietiek ~ 3 mēnešiem.

Lietošana: Regulāri – no rīta un vakarā, uzziest rieksta līdz valrieksta lieluma krēma apjomu uz sausajām ādas daļām. Pirms lietošanas kārtīgi sakratīt flakonu. Izsmidzinot produktu, flakonu turēt vertikāli.

Iesaka Vācijas Astmas un Alerģijas Asociācija.

Ražotājs
Neubourg skin care GmbH

15% Urea – spēcīgi mitrina ādu, novērš epidermas slāņa bojāšanos, pasargā no baktērijām.

Allpresan jau vairāk nekā 25 gadus specializējas pēdu medicīnisko kopšanas līdzekļu izpētē un izstrādē. Panākumu atslēga slēpjas rūpīgā vērtīgo sastāvdaļu izvēlē un patentētajā Allpresan ādas atjaunošanas tehnoloģijā, kas atjauno ādas barjeru. Allpresan produktu piedāvājumā ir pēdu kopšanas līdzekļi, sākot no pamata kopšanas produktiem pēdām un nagiem, līdz īpašiem produktiem ādas un nagu problēmām – pret plaisāšanu, pret pēdu svīšanas un sēnīšu slimībām.

Atsauksmes

Pašlaik atsauksmju nav.

Uzraksti atsauksmi pirmais par “Allpresan 4 putu-krēms saplaisājušai un sabiezējušai pēdu ādai 125ml”

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *